Uw 'all-in'

Uw 'all-in'

facilitaire dienstverlener!

facilitaire dienstverlener!

Nieuws

Stuyvers Care Community Flyer Thuispakket

Stuyvers Care Community biedt de zorgorganisaties en particulieren in zijn netwerk specialistische en kwalitatief hoogstaande schoonmaakdienstverlening, eigen glasbewassing, persoonlijke verzorging, tuinverzorging, klussendienst, oppas voor kinderen, oppas voor dieren met uitlaatservice, training thuis met e-learning en kookles.

Wij zijn servicegericht en betrouwbaar. Vanuit dit oogpunt stellen wij samen met de opdrachtgever een profiel op en selecteren wij de juiste mensen uit ons team van specialisten die overeenkomen met uw wensen. Dit v.a. 23,50 per uur (excl. BTW).

Dowload hier de folder

26.03.2015. 14:23

Schoonmaakbranche komt met eigen keurmerk. Branche investeert in transparantie en duurzame marktcond

De schoonmaak- en glazenwassersbranche komt dit jaar met een eigen kwaliteitskeurmerk. Dit is unaniem besloten tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) van 15 december jl. Met de introductie van dit unieke kwaliteitskeurmerk neemt OSB zelf het initiatief om de branche transparanter, duurzamer en aantrekkelijker te maken voor opdrachtgevers, ondernemers en werknemers. De OSB-leden leggen zich daarmee zwaardere normen op en zijn ook bereid daarin op eigen initiatief fors te investeren.

Continue reading 04.01.2012. 15:19

Website www.osb-keurmerk.nl staat online. De website over het OSB-Keurmerk staat vanaf 02-2012

Het OSB-Keurmerk is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers. Alleen OSB-leden mogen met het speciale OSB-Keurmerk logo voeren en ermee naar buiten treden. Bijvoorbeeld op hun briefpapier of als sticker op het raam van de vestiging. Het OSB-Keurmerk stelt eisen aan schoonmaak- en glasbewassersbedrijven die lid zijn van de OSB.

Continue reading 02.01.2012. 15:25

<< First < Previous [1 / 28] Next > Last >>
Stuyvers nieuwsbulletin
Het actuele nieuws

stuyvers-schoonmaakdiensten

Schoonmaakdiensten