Uw 'all-in'

Uw 'all-in'

facilitaire dienstverlener!

facilitaire dienstverlener!

Nieuws

Schoonmaakwerkgevers wijzen onrealistisch eisenpakket FNV af. De werkgevers in de schoonmaak- en gla

Dit voorstel komt neer op een verhoging van 3%. Hier zit in een 2% loonsverhoging, intensivering van de opleiding van schoonmakers, een gezamenlijke studie naar een duurzame pensioenregeling en een reiskostenvergoeding voor alle schoonmakers. OSB gaat dan ook niet in op het ultimatum van FNV Bondgenoten om in te stemmen met een onrealistisch eisenpakket van ruim 200 miljoen euro, omgerekend is dat een verhoging van 12%. Helaas is door de onredelijke opstelling geen CAO-akkoord bereikt voor de 150.000 schoonmakers in Nederland.

Continue reading 02.01.2012. 15:22

HBA bepleit register glazenwassers. Het Hoofdbedrijfschap Ambachten (HBA) is blij met het onderzoek

Bonafide glazenwassers en vooral consumenten zijn de dupe van deze misstanden. Het HBA is van oordeel dat de misstanden in Den Haag niet op zichzelf staan. Het is hoog tijd voor een structurele aanpak om de particuliere glazenwassersmarkt gezond te maken. Het HBA wil daaraan bijdragen door een register te ontwikkelen van glazenwassers die ten minste aan een aantal minimale eisen voldoen. Dit register kan consumenten helpen bij de vrije keuze van een bonafide glazenwasser en helpt handhavende instellingen bij het opsporen en vervolgen van malafide bedrijven.

Continue reading 30.12.2011. 15:27

Tweede Kamer zet ambachten in de kou. HBA voorziet grote problemen in ambachtseconomie...

Het Hoofdbedrijfschap Ambachten (HBA) heeft met grote teleurstelling kennis genomen van het feit dat een meerderheid van de Tweede Kamer op dinsdag 20 december gestemd heeft voor de motie Aptroot c.s. Deze motie bepleit de volledige afschaffing van de product- en bedrijfschappen. Minister Kamp had die motie ontraden. Het kabinetsstandpunt voorziet in een forse afslanking van de schappen met behoud van kerntaken. Het is nu afwachten hoe het kabinet reageert.

Continue reading 23.12.2011. 15:29

Stuyvers nieuwsbulletin
Het actuele nieuws

stuyvers-schoonmaakdiensten

Schoonmaakdiensten