Uw 'all-in'

Uw 'all-in'

facilitaire dienstverlener!

facilitaire dienstverlener!

Brandpreventieve Applicatie - Stuyvers Facilitaire en Technische Diensten BV
De regelgeving verplicht u soms producten, zoals plafonds, wanden, gordijnen en vitrages, brandvertragend te laten behandelen.

Ook uw verzekering kan eisen dat u uw zaken goed en veilig geregeld heeft, voordat een gebruiksvergunning wordt afgegeven. Ook kan het zijn dat uw producten na enige tijd opnieuw moeten worden geïmpregneerd. Vergeet ook de kerstperiode niet. Het is dan zeker aan te raden kerstbomen en -stukjes te laten behandelen.De divisie Stuyvers Facilitaire en Technische Diensten biedt u een veilige oplossing om dit soort zaken goed en zorgvuldig te regelen. Daarbij biedt Stuyvers haar klanten ook nog een extra service. Als u uw brandpreventieve applicatie door ons heeft laten uitvoeren dan behoeft u zich geen zorgen te maken over een verlopen geldigheidsduur. U wordt door ons gebeld voordat uw certificaat verloopt, zodat op tijd een afspraak kan worden gemaakt.

Impregnatieproduct Flame Fix® - Stuyvers Facilitaire en Technische Diensten BV

Na vijftien jaar ervaring in vlamvertragende producten ontwikkelde onze leverancier Fire Resistant het impregnatieproduct Flame Fix®. Flame Fix® is gebaseerd op kennis en verfijning van impregnatietechnieken en is van hoogwaardige kwaliteit.

Dit impregnatieproduct zorgt voor een vertraging van de brandbaarheid, wat veel schade en leed kan voorkomen. Denk aan brandvertragend impregneren van plafonds, wanden, gordijnen, meubilair en vloerbedekking van hotelkamers, van kerstbomen / -planten, kunststofplanten en kleden in cafés, restaurants en bedrijfsgebouwen. De behandelde producten worden overigens niet ontbrandbaar! Stuyvers Technische en Facilitaire Diensten heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van Flame Fix® vlamvertragende producten. Alleen erkende dealers en gespecialiseerde behandelaars mogen dit product leveren.

Vorige pagina >
Schoonmaakdiensten
Brandpreventie Applicatie
Impregnatieproduct Flame Fix®
Stuyvers Facilitaire en Technische Diensten is een kernactiviteit binnen de Stuyvers Groep.

brandpreventie-stuyvers-facilitaire-en-technische-diensten

Schoonmaakdiensten