Uw 'all-in'

Uw 'all-in'

facilitaire dienstverlener!

facilitaire dienstverlener!

Historie & Toekomst - Stuyvers Groep
De Rotterdamse familie Stuyvers is sinds 1930 een begrip op het gebied van glasbewassing en schoonmaak in de Rijnmond en ver daarbuiten. Schoonmaken zit de familie Stuyvers dus in het bloed.

Diverse facilitaire bedrijven zagen daarbij dankzij deze Rotterdamse familie het levenslicht. Ondernemingen waar op den duur tussen 80 en 6.000 ‘man’ werkzaam waren.

De huidige eigenaar van de Stuyvers Groep, Koos Stuyvers, werkt ook alweer bijna 50 jaar in de schoonmaakbranche.
In 1974 startte Koos als zelfstandig ondernemer met het wassen van alle soorten glas. Van de meest extreme panden, qua hoogte en bereikbaarheid, tot het simpele, staande glasbewassingwerk. Stuyvers Glas- en Gevelreiniging is nog steeds een belangrijk onderdeel van de Stuyvers Groep. Nu, anno 2013 heeft hij de Stuyvers Groep uit laten groeien tot een middelgrote, ‘all-in’ facilitaire dienstverlener. In ruim 80 jaar is de Stuyvers Groep uitgegroeid tot een ‘all-in’ specialist in schoonmaakdiensten, glas- en gevelreiniging, facilitaire en technische diensten, afdichtingstechnieken en consultancy.

De Toekomst
De Stuyvers Groep heeft de ambitie om de komende 5 jaar, op basis van de gezonde, stabiele organisatie die er staat, minimaal met 50% te groeien. Deze ambitie wordt ook uitgesproken en gedeeld door alle medewerkers van de Stuyvers Groep.Schoonmaakdiensten
Historie & Toekomst
Stuyvers Groep

historie-stuyvers-groep

Schoonmaakdiensten