Uw 'all-in'

Uw 'all-in'

facilitaire dienstverlener!

facilitaire dienstverlener!

MVO - Stuyvers Groep
Vriendelijk, sociaal, rationeel, economisch en maatschappelijk verantwoord typeren onze aanpak. De Stuyvers Groep sponsort, mede in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), al jaren vele goede doelen, waaronder de Stichting Vrienden van het Sophia.

Deze stichting zet zich in voor zieke patiëntjes van het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam. In plaats van het sturen van kerstgeschenken en/of kaarten aan relaties en leveranciers, doneert de Stuyvers Groep een bedrag aan Stichting Vrienden van het Sophia. Maar ook sponsort de Stuyvers Groep de Koninklijke Nederlandse Reddings Maatschappij (KNRM), die zich al vele jaren belangeloos inzet voor in nood verkerende schepen. Ook een voetbalclub als Excelsior Maassluis kan op steun van de Stuyvers Groep rekenen.

Oud- of gebruikt briefpapier wordt aan twee zijden gebruikt voor het interne printen. Oude toners van de kopieermachines worden ‘milieu minderbelastend’ afgevoerd. De reinigingsproducten zijn diervriendelijk tot stand gekomen. Dit is een eis aan onze leveranciers. Chemisch reinigen wordt tot een minimum beperkt. Indien er geen andere opties zijn, zullen deze producten worden opgevangen en volgens de milieuregels afgevoerd.

Voor de medewerkers gelden specifieke aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een extra verzekering voor het geval een werknemer uitvalt door ongeval of erger. Hen wordt één of enkele keren per jaar een activiteitendag aangeboden. De bedrijfsbar staat op gezette tijden ter beschikking van de medewerkers.

De Stuyvers Groep heeft zich geconfirmeerd aan het keurmerk van de OSB en onderschrijft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.Het doel van de code: doorgeschoten marktwerking in de branche tegen te gaan. De Code spreekt het verantwoordelijkheidsgevoel van partijen aan.

Bijgevoegd treft u de beleidsverklaring en zelfverklaring van de Stuyvers Groep aan.

Schoonmaakdiensten
MVO
Stuyvers Groep

mvo-stuyvers-groep

Schoonmaakdiensten